Flexboj& L.A.
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Tentoonstelling Flexboj & L.A. "Les Sauvages"

Flexboj & L.A., wonen en werken in België. Hun werk kenmerkt zich door een continu evoluerende stijl. De voornaamste reden daarvoor is hu…

Lees verder

Flexboj & L.A., wonen en werken in België. Hun werk kenmerkt zich door een continu evoluerende stijl. De voornaamste reden daarvoor is hun zoektocht naar het “best mogelijke schilderij”, waarin ze zich realiseerden dat uiteindelijk alles een kunstwerk kan worden. Van een klassiek meesterwerk in een museum, tot afval dat je vindt op straat. De beelden die ze inzetten, uit ‘high culture’ en ‘low culture’, worden samen geremixt en gemanipuleerd. Door beeld en tekst samen te voegen, drijven Flexboj & L.A. de spot met de ‘heilige’ kunstwereld en zichzelf. Een vaak terugkerend onderwerp in hun schilderijen is ‘kunst maken’. Aan de basis daarvan ligt een constante poëtische dialoog die ze voeren met de (kunst)wereld waarin ze zich bevinden. Al komt het vaak voor dat werken afzonderlijk worden gemaakt en er geen directe samenwerking op het canvas is, zal het werk steeds een samenwerking zijn, ontstaan vanuit gezamenlijke ideeën.

Lees minder

Contact

Adres:
Steeg 9
5482 WN Schijndel
Plan je route

Wanneer

  • De tentoonstelling is echter prima individueel te bezichtigen tijdens de openingsuren van 't Spectrum. Bezoekers kunnen zich melden aan de bar of bij het duidelijk zichtbaar centraal meldpunt in het Pleincafé van het Spectrum. Openingstijden van maandag tot vrijdag.

Locatie