Andra Versteeg
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Expositie in de Ketjapfabriek

Andra Versteeg exposeert van augustus tot en met oktober 2019 Vanaf wanneer durf je jezelf ‘beeldend kunstenaar’ te noemen? Voor Andra Versteeg (1984) kwam dat moment toen zij voor de eerste keer mocht exposeren in het bedrijvenverzamelcentrum waarin haar atelierruimte zich destijds bevond. Vanaf dat moment wist Andra dat dit niet zomaar een hobby was, maar dat het schilderen erg nauw aansluit op haar levensmissie. De schilderijen hebben in Andra van alles losgemaakt, het verleden verwerkt, heb frustraties geuit, is blij en verliefd geweest, allemaal met een kwast in haar hand.

Naast eigen werken, maakt Andra ook schilderijen in opdracht. Samen met de klant wordt er van tevoren besloten welke afmetingen, thema en kleuren het schilderij mag krijgen, maar ook de prijs (dienst wederdienst is ook een optie). Een absolute voorwaarde voor het maken van een schilderij voor een ander, is het vertrouwen in haar vrijheid. Klik hier voor website van Andra.

Wanneer

  • De exposities zijn gratis te bezichtigen tijdens kantoortijden. In het weekeinde gratis bezichtigen alleen op afspraak.

Prijzen

  • Gratis

Locatie