carnaval
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

11-11-Bal

Wie 't ware weten we inmiddels, wie 't worre?

Door: Marcel Nolle, Stichting Papgat

All weken wordt gespeculeerd en dat zal nog even doorgaan. De Tips worden gevolgd, de Jagers worden gevoerd met de extra tips en…

Lees verder

Wie 't ware weten we inmiddels, wie 't worre?

Door: Marcel Nolle, Stichting Papgat

All weken wordt gespeculeerd en dat zal nog even doorgaan. De Tips worden gevolgd, de Jagers worden gevoerd met de extra tips en het spel is in volle gang! Op zaterdag 9 november zal in zalencentrum de Beurs een ontknoping volgen op het jaarlijkse 11-11 bal. De start voor het komend carnavals seizoen voor alle carnavalsvierders uit Papgat, in clubverband of individueel. Ook dit jaar in de nieuwe opzet waarmee de balans gevonden lijkt te zijn tussen gezellig avondje uit en de protocollaire plichtplegingen die aan deze avond verbonden zijn. Maar ook in de samenwerking tussen Stichting jeugdcarnaval en Stichting Papgat. Hoewel de nieuwe opzet vorig jaar met succes ingezet is, heeft de commissie 11-11 samen met stichting jeugdcarnaval hier en daar wat aanpassingen kunnen doen om er een nog groter feest van te maken…

 

Om 18.30 uur zal de benedenzaal open gaan, zodat er vanaf 19.00 uur afscheid genomen kan worden van de "oude" jeugd. Waarna de nieuwe jeugdraad van 11, nar, adjudant en jeugdprins eindelijk bekend gemaakt mogen worden. Dit jaar met een bijzonder tintje… Deze onthulling is de start van het jubileum jaar van stichting Jeugdcarnaval die komend seizoen hun 55 jarig bestaan gaan vieren.

Vanaf 20.00 uur zal de bovenzaal geopend worden. "Wie ware ut". Vanaf ca. 20.11 uur zal op een ludieke manier terug gekeken worden op het jaar van Prins Nulleke Pap d'n Urste en Adjudant Ton. Hier zullen de meeste protocollaire verplichtingen verricht worden, dit met de nodige tijd, respect en aandacht. Voor alle geïnteresseerden is er de gelegenheid om dit onder het genot van een drankje te volgen.

Intussen zal beneden het feest losbarsten voor de nieuwe jeugdprins met zijn gevolg, hun familie, vrienden en belangstellenden. Tot ca. 21.00 uur zal hier gefeest worden naar invulling van de jeugd!! Geleidelijk zal de spanning stijgen naar de onthulling van "wie worre 't". Zoals gebruikelijk zal de "Neije met zunne Adjudant" op spectaculaire wijze onthuld worden. Na de onthulling feesten we tot in de kleine uurtjes door. Er zal nagepraat over en gefeest met worden met het nieuwe koppel voor carnavalsseizoen 2020!!

De commissie 11-11 wil er weer een gezellig feestje van maken met alle carnavalsvierders van Papgat. De entree is gratis, de spanning krijg je er voor niets bij, de gezelligheid onbetaalbaar. Dus zorg dat je erbij bent boven en/of beneden zodat seizoen 2019/2020 in Papgat met een geweldig feest van start kan gaan!!

We nodigen iedereen uit, groot en klein om samen de start van het carnavalsseizoen mee te maken en mee te maken en mee te beleven….

 

 

 

 

Lees minder

Contact

Adres:
Snack & Dine De Beurs Any Time
Grand Café & Zalencentrum de Beurs
Heuvel 44
5492 AD SINT-OEDENRODE
Plan je route

Locatie