Fietsen en wandelen in Sint-Michielsgestel

Fietsen door Sint-Michielsgestel is altijd een goed idee. Ga op historische ontdekkingstocht met fietsroute linie 1629 of trap van vak naar schap met de fietsroute 'Moestuin van Den Bosch'. Ga jij liever te voet op pad? Wandel dan zeker door de natuurgebieden in de omgeving.

Fietsroute Moestuin van Den Bosch 

Fiets door de moestuin van Den Bosch en maak ‘t mee! Langs de route vind je de Hertogboeren en andere gepassioneerde agrarische ondernemers. Waar je op sommige plekken het prachtige boerenland en haar dieren kunt bekijken, is het op andere plekken mogelijk om streekproducten te proeven of om zelf even in de schoenen van de boer te stappen. 

Ontdek de Moestuin van Den Bosch

Fietsroute Linie 1629

Fiets langs de Linie van 1629 door het buitengebied van 's-Hertogenbosch. Over een lengte van 49 kilometer wisselen prachtige natuur en indrukwekkende cultuurhistorie elkaar voortdurend af.

De fietsroute Linie 1629 volgt de restanten van de aangelegde dijken en voert je langs de meest belangrijke plekken van het beleg van 's-Hertogenbosch. Ontdek de belangrijke militaire werken en geniet van de mooie natuur en vergezichten.

Gedurende de route zijn voldoende gezellige horecapunten met terras om even te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje. Een prachtige afwisselende route van 49 kilometer door ’s-Hertogenbosch, Heusden, Sint-Michielsgestel en Vught.

Bekijk de route online     Download de PDF

 

Routes in Brabant

Plan je route op de interactieve kaart!
 

Met behulp van het fiets- en wandelknooppuntenstelsel stippel jij zelf jouw route uit. Je plant jouw fiets- of wandelroute op de interactieve kaart en volgt vervolgens de bebording langs de weg. Het knooppuntensysteem vind je in heel Brabant, dus verken ook zeker de omgeving bij je bezoek aan Sint-Michielsgestel.

 

Plan jouw wandelroute

Plan jouw fietsroute