Bezoek Schijndel

Breng een bezoek aan het Museum van de bekende Schijndelse kunstenaar Jan Heesters, ontdek de Glazen Boerderij en maak een fiets- of wandeltocht langs de uitgestrekte weilanden, poelen, bossen en populierweiden. Meer zin om de Brabantse gezelligheid te ervaren en te genieten van een lekker hapje en drankje? Breng een bezoek aan de gezellige cafés en restaurants in het dorp. Welkom in Schijndel!

Wat te doen in Schijndel en omgeving

Natuur

Kunst en cultuur

Actief

Met kinderen

Shoppen


Meierijstad Celebrates Food

Het borrelt en het bruist in Meierijstad! Schijndel (& Sint-Oedenrode & Veghel) vieren feest met het foodjaar ‘Meierijstad Celebrates Food’. Dit, in het kader van de benoeming van Noord-Brabant tot de Europese Regio van de Gastronomie. Proef de sfeer, vier het feestje mee en bekijk het menu vol smakelijke activiteiten en evenementen.

Bekijk het menu op DI'S Meierijstad

VVV Vestigingen

VVV Schijndel

Bezoek VVV Schijndel in het Jan Heestershuis! De gastheren en gastvrouwen zijn van alle informatie voorzien en helpen je graag met het plannen van jouw bezoek aan Schijndel.

Winery & Herbs

Op deze leuke wijnboerderij vind je buiten gezellige workshops en heerlijke streekproducten ook handige informatie over de activiteiten en bezienswaardigheden in Het Groene Woud.