Fietsen in Schijndel

Verken Schijndel met de fiets! Een fietstocht door Schijndel mag niet ontbreken tijdens jouw bezoek. Kies één van de onderstaande routes of bepaal jouw eigen route.

In juli 2020 is een nieuwe Meierijstadkaart uitgegeven. Een fietsknooppuntenkaart met recreatieve, sportieve, culturele en culinaire plekjes in Meierijstad. Met deze fietsknooppuntenkaart kun je op ontdekkingstocht in Meierijstad. Geniet van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. En vergeet onderweg niet af te stappen voor een hapje of een drankje. De kaart is gratis verkrijgbaar bij de VVV kantoren maar is hier ook te downloaden zodat je hem zelf kunt printen.

 • Ontdek en beleef Meierijstad

  Met deze fietsknooppuntenkaart kun je op ontdekkingstocht in Meierijstad. Geniet van al het moois dat de gemeente te bieden heeft. 

  Ontdek en beleef Meierijstad
 • Rondje Schijndel

  Deze fietsroute gaat langs Schijndel, Sint-Oedenrode, Boxtel, Sint-Michielsgestel en Den Dungen. Deze fietsroute is 38 kilometer lang en duurt van ongeveer 2 uur.

  Rondje Schijndel
 • Fietsroute 135145

  Deze fietsroute gaat door Sint-Oedenrode, Schijndel en Eerde. Deze fietsroute is 25 kilometer lang en duurt ongeveer anderhalf uur.  

  Fietsroute 135145
 • Plan zelf een route

  Zelf je route samenstellen? Klik op de afbeelding voor een handige link om jouw eigen fietsroute te maken.

  Plan zelf een route
 • Schijndel en omgeving

  Deze fietsroute gaat door Schijndel, Heeswijk en Berlicum en is ongeveer dertig kilometer lang.

  Schijndel en omgeving
 • Fietsroute 'Het leven is goed'

  Deze fietsroute gaat door Sint-Michielsgestel, Boxtel, Schijndel en Veghel. Deze fietsroute is 48 kilometer lang en duurt ongeveer 4 uur en 20 minuten.

  Fietsroute 'Het leven is goed'

Op pad met een gids - Bekijk de mogelijkheden