Bezoek Schijndel

Een bezoek aan Museum Jan Heestershuis, de Glazen Boerderij bewonderen, een fietstocht maken door het natuurrijke buitengebied, of genieten van alle kunst in de openbare ruimte. Voor een bijzonder dagje weg ben je in Schijndel (in de volksmond ook wel Skèndel genoemd) aan het juiste adres. In het natuurrijke buitengebied van Schijndel zijn veel cultuurhistorische landschapselementen bewaard gebleven. Wandel of fiets door de aangrenzende natuurgebieden Wijboschbroek en Smaldonk en geniet van de uitgestrekte weilanden, poelen, bossen en populierweiden. Kunst- en cultuurliefhebber? Ervaar in De Glazen Boerderij de Schijndelse geschiedenis in een modern jasje en kom in Museum Jan Heesterhuis alles te weten over het werk en leven van deze bijzondere Schijndelse kunstenaar. Vergeet ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan een van de gezellige cafés en restaurants in het dorpscentrum. Welkom in Schijndel!

Wat te doen in Schijndel en omgeving

Natuur

Kunst en cultuur

Actief

Met kinderen

Shoppen

VVV Vestigingen

VVV Schijndel

Het VVV-agentschap is gevestigd in het Museum Jan Heestershuis. Kom langs en beleef Schijndel optimaal! De gastheren en gastvrouwen zijn van alle informatie voorzien en helpen je graag met het plannen van jouw bezoek aan Schijndel.

Winery & Herbs

U kunt bij ons informatie krijgen over allerlei activiteiten die plaats vinden in Het Groene Woud, Aa-Land en De Maashorst.