Vrijetijdscentrum Best

Vrijetijds-Centrum Best ligt op het indrustrieterrein "Breeven" schuin tegenover de Makro en naast NH Hotel Best. Vrijetijds-Centrum Best, met ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Het VTC biedt verschillende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen en actief bezig te zijn met verschillende faciliteiten, zoals: 1 mega groot trampolineveld (32 geschakelde trampolines) met een tumblingbaan van 24 meter, 1 speedsoccerveld, 6 indoor tennisbanen en 4 verlichte outdoor kunstgras tennisbanen, 2 squashbanen, 8 bowlingbanen, vergader- en presentatieruimtes maar ook om in een gezellige en sfeervolle ambiance met jouw personeel, familie, gezin, vrienden en kennissen een dag of avond door te brengen met één van de arrangementen in ons restaurant "Centre Court" of in de feestzaal "Place de Paris".

Met onze verschillende faciliteiten kunnen wij, naast onze standaard arrangementen, in overleg een arrangment "op maat" samenstellen. Kortom: sport, spel en ontspanning in combinatie met culinaire genoegens maakt jouw verblijf in het VTC tot een gegarandeerd succes.

Contact

Adres:
Vrijetijdscentrum Best
De Maas 6
5684 PL BEST
Plan je route

Locatie