De dynamiek van de grote stad én de rust van de natuur: in Best zijn deze uitersten binnen handbereik.  Je vindt er als inwoner prima voorzieningen in zeer afwisselende woonwijken, omringd door prachtige natuur. Voor wandelaars en fietsers is er volop moois te beleven, zoals een schitterende natuur en een diversiteit aan landschappen. Door de ligging en positie als groene randgemeente van het stedelijk gebied functioneert Best als uitloopgebied en als poort naar Nationaal Landschapsgebied Het Groene Woud.

Best leent zich uitstekend voor een heerlijk actief dagje uit. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de zwembaden of maak gebruik van het in Noord-Brabant uitgezette knooppuntennetwerk en maak een mooie fiets-, wandel-, of ruitertocht. Je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan! Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan een van de vele bezienswaardigheden die te vinden zijn in Best. Bezoek bijvoorbeeld de Sint-Odulphuskerk en de Sint-Annakapel. Daarnaast zijn er verschillende musea te vinden in Best. Ga bijvoorbeeld naar museum Bevrijdende Vleugels waar een groot aantal militaire voertuigen en andere aspecten van de Tweede Wereldoorlog te vinden zijn.

Een bezoek aan Best sluit je natuurlijk af met een overheerlijk diner. Laat je verwennen in een gastvrij Best. Kom heerlijk genieten in een van de restaurants of kom gezellig wat drinken in een van de cafes. In Best kun je uitstekend terecht voor een gezellige avond uit!

Ontdek de leukste evenementen